William

(Kbhv-85, LP1, LP2, DKCH Dalshøj Lucifer)

Stamtavle

 

 

På sin anden officielle udstilling blev William Bedst i Racen og Københavnsvinder. Der lå mange klap på den lille hund, da vi kom hjem fra Brøndbyhallen. Men William kunne andet og mere end at se godt ud. Først og fremmest var han min faste følgesvend i hverdagen, fulgte med fra lejligheden på Østerbro til Københavns Universitet på Amager - enten i cykelkurven eller i hundetasken med bussen. Han fik mig ud af døren flere gange dagligt - det er man jo nødt til, når man har hund i lejlighed - og han lærte mig en masse om at ha' hund - der er jo forskel på at have haft det hjemme hos sine forældre, og så selv pludselig stå med hele ansvaret.

 

 

Og så blev han jo selve indgangen til en helt ny verden med borderterriers for mig! Jeg blev medlem af Dansk Terrier Klub, og ret hurtigt også af Sjællandske Prøveudvalg - senere fulgte redaktionsudvalget og racerepræsentantskabet. I min tid i redaktionsudvalget begyndte jeg på en klumme, der overlevede til Williams død, nemlig 'Williams hjørne'.

 

William blev også min introduktion til agilitysporten, som jeg stadig er bidt af.

 

Da William blev 7 år kunne han ikke længere klare mobningen i hjemmet - det indeholdt også en 11-kgs tysk jagtterrierhan, som ikke altid var enig med William om alting. Da William var den, der var lettest at finde et nyt hjem til flyttede han ud til mine forældre, som havde ham til hans død. William blev 15½ år gammel.

 

William og Beaufort på deres gamle dage