Williams hjørne

 

Varmen har indfundet sig igen (støn) og jeg er blevet sommerklippet - ikke af min mor dennegang, for hun har alt, alt for travlt med at arbejde. Nææh, det blev morfar, der måtte gøre kunststykket med en håndklipper - men jeg syns nu selv (i al beskedenhed) at han er sluppet helt godt fra det.

 

Ellers går livet sin vante gang i det lille hjem - Beaufort har også nået den alder, hvor man kan tillade sig at blive klippet, så han har også fået sommerfrisure. Forleden havde vi besøg af Hundekatten - hun er jo stadig i sin bedste alder, idet hun fylder 8 år til sommer. Så hun har ladet pelsen falde for trimmekniven. Men selv hun var nu ret nydelig at se på...

 

Rygterne vil vide, at hun er blevet mere medgørlig efter hun er blevet 'enehund' - min mor hævder ihvertfald at hun hører lidt mere efter på agilitybanen. Men sådan kan det jo også gå, når man kun har sin fører til at skabe nye og spændende oplevelser.

 

Selv har jeg jo trukket mig tilbage fra den slags - jeg bevæger mig helst i mit eget tempo og leder mine bedsteforældre gennem skoven dagligt - så kan jeg gå og snuse for mig selv uden at blive forstyrret af utidig kalden - det kan jeg nemlig ikke høre alligevel. Så alt i alt har jeg et rimeligt hundeliv for mine 14 år!

            William

 

Tilbage