Williams hjørne

 

Så er det snart ferietid igen! Først skal jeg 14 dage til Mors med mormor og morfar, og derefter skal jeg tilbringe Bededagsferien hos min mor, eftersom de gamle agter sig til Norge, og alt det der vaccinations‑ og blodprøveræs, det syn's jeg at jeg er blevet for gammel til. Så nu skal jeg pines og plages ‑ først trimmes, uden tvivl, eftersom mormor siger jeg ligner en dørmåtte. Det er sgu da osse underligt med det hår, jo ældre jeg bliver, des mere vokser det. Mad får jeg sikkert heller ikke for meget af, sådan plejer det jo at være. Spørgsmålet er såmænd, om de i det hele taget har tid til at have mig på besøg, eftersom hundebestanden er udvidet med hele 12 små skrigende bæster. Hundekatten og springeren Ivy er blevet mødre, og har sikkert rigeligt at gøre med at passe på at yngelen ikke laver ulykker (og alle borderne er udlovet til passende hjem ‑ man vil jo nødig beskyldes for at reklamere gratis, her på bladets mest fremtrædende plads). Så alt i alt er der kun to irriterende tyskere at underholde sig med, for min gode ven Beaufort er sendt i landflygtighed til Sverige (det er derfor jeg ved alt om det der med blodprøver osv.). Tænk, at man sådan skal sendes hjemmefra ‑ og så udelukkende for at se på damer! Den slags var der sandelig ikke tale om, da jeg var på min karrieres højdepunkt ‑ men jeg er jo heller ikke født englænder. Heldigvis.

 

Næh, så der bliver ikke meget sjov ved den bededagsferie. Jeg har godt nok sat mig i respekt hos den lille halvårstysker, men hvem ved, om han kan huske det? Det er jo efterhånden et par måneder siden, han besøgte mig. Rygterne vil vide, at han er en lille skidt fyr. Ikke så snart har mor vendt ryggen til, før han finder på nye ulykker. Graver i haven, jager høns gennem hegnet, bider i gulvtæppet, stjæler fodtøj og gnaver brændet til atomer. Jeg bliver træt, bare ved tanken! Men han er så sød, når han sover, siger min mor. Og nu skal han vist ovenikøbet med på universitetet, når Beaufort er hjemmefra og Hundekatten er indisponeret. Hvad skal det ikke ende med. Mor påstår sågar, at de har spurgt efter ham derinde, siden han var med en enkelt gang som ganske ung. De bliver nok klogere...

 

Men nu vil jeg pakke min kuffert og nyde mine 14 dage i sommerhus. Bare bilturen allerede var overstået, for er der noget jeg hader, så er det lange bilture ‑ især når det er varmt. Så måske bliver det alligevel meget rart med den trimning ‑ når den er overstået!

William

 

Tilbage