Williams hjørne

 

Hvad synes I om mit nye logo? Nu hvor mit foretrukne opholdssted er sofahjørnet passer det jo også lidt bedre til overskriften...

 

Jeg fik vist aldrig fortalt om min totalundersøgelse - I ved, om jeg skulle til at have guld i leddene eller hvad, for nu at lette lidt på de problemer, alderdommen og min - nå ja - solide foderstand har medført. Min mor påpeger også, at jeg er fodret op på discountbutikkens billigste hundemad (dengang vidste hun jo ikke bedre), og man kan jo aldrig vide... Gigt, det har jeg ihvertfald. Og nogen gange er det værre end andre.

 

Nå, men jeg skulle jo have den helt store forkromede undersøgelse på Karlslunde Dyrehospital, da det er der, de lægger guld ind, hvis det skal foregå på Sjælland. Min mor havde efter nogen tid fået overtalt min mormor - morfar hævder jo altid at jeg ikke fejler noget. Så afsted med os til Karlslunde, jeg skulle helbedøves og røntgenfotograferes og undersøges i alle ender og kanter - et sandt 10.000 km’s eftersyn.

 

Resultatet var, at jeg bare var helt i orden! Ikke engang min foderstand kommenterede de! (Til min mors store fortrydelse) Jeg fik også renset mine tænder, og de blev konstateret fine (ja altså, de få der er tilbage). Det eneste, der var galt var en lille bitte smule forkalkning i forbenenes albueled. Det fik jeg så nogle piller for, og slap for videre tiltale.

 

Så guldhund, det blev jeg ikke i denne omgang! Til gengæld har min mor fundet på at give mig hunde-Q10 tabletter, så nu halter jeg slet ikke. Og pillerne fra dyrlægen skulle jeg kun ha’, når jeg haltede...

 

William

Tilbage