E-kuld

Født 23.2.2004

3 hanner, 1 tæve

 

Stamtavle

 

 

Hunters' House Elliot

Hunters' House Eddie

Hunters' House Emerson

Hunters' House Energy

 

I løbet af natten fødte Sara 3 hvalpe, men så lå en død hvalp i vejen, og de sidste 2 måtte tages med kejsersnit. Billedet er taget da hvalpene er 3 uger gamle, de tager godt på i vægt, har fået øjne og er begyndt at interessere sig for andet end kun lige at spise og sove.

 

Mor og Barn, 1 uge

 

Sara er utroligt dygtig til at tage sig af de små, og var bestemt ikke meget for at forlade kurven i starten. Nu når de er blevet 3 uger kan hun godt unde sig selv at følge med, når der bliver smurt mad i køkkenet og ligge lidt i sofaen, sålænge der er fred og ro i kravlegården.

 

3 uger

 

Hvalpe på gulvet

 

Her er vi lige faldet i søvn igen

 

Er jeg ikke dejlig?

 

 

Man skal jo begynde træningen tidligt...

 

4 uger

 

Nu skal der både findes beskæftigelse til og leges med de små, der møfler hinanden det bedste de har lært - der knurres og mases i kravlegården, og pludselig er der stille, for alle er faldet om på tæppet og snorksover.

 

Det er jo en grævling!!                                                  Den skal kanøfles...                                           ...man er vel en jagthund

 

Hov, nogen bider i min hale

 

 

5 uger

 

De små er blevet lidt større og har været udendørs for første gang (det fik vi dog ikke taget billeder af). Der er nu endnu mere liv i gaden, og besøgende modtages med bjæffen og glade hyl og - ikke mindst - overfald af snørebånd og alt andet, der kan bides i.

 

Der møfles...                                                     ...og kanøfles...                                               ...og hærges generelt...

 

 

 

6 uger

 

Dennegang blev det kun til et enkelt billede - på trods af hjælpere er det ret svært at fotografere de små lopper udendørs, så her er resultatet:

 

 

 

8 uger

 

Så var det at Eddies nye forældre havde købt en snor til ham og de andre tre lige fik fat i den... resten af billederne ligger inde under de enkelte hvalpe.